TOKAJI VELED REKLÁMFILM


Reklámfilm-hozzáférés igényésének menete:


A hozzáférésengedélyezési folyamatot az alábbi email címre küldött igényléssel indíthatja el: reklamfilm@landmarktokaj.hu

A válaszlevélben kapott "kék gombra" kattintva a tarhelyre kerül. A letöltési link KIZÁRÓLAG az igénylő számára működőképes!

A bejelentkézéshez újabb levélben egy kódszámot kap. A számot beítva a tárhyelyre ér, ahol letöltheti a reklámfilmeket.

A filmek angol és magyar változatban, 10, 30, 70 és 90 másodperces hosszra vágva érhatőek el, 4K felbontásúak, MP4 formátumban.

Például:

Tokaji Forever_30sec_4K.mp4 = Angol változat, 30mp hossz, 4K felbontás

Tokaji Veled_Original_4K.mp4 = Magyar változat, 90mp hossz, 4K felbontás


A „Tokaji Veled című borpromóciós reklámfilm felhasználási feltételei” link megnyitásával, valamint a letöltés igénylésével a weboldal látogatója (továbbiakban: Felhasználó) elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a felhasználási feltételeket (a továbbiakban: Feltételek) és a vonatkozó jogszabályok és rendelkezések betartását. A Felhasználó kijelenti, hogy jogosult ezeket a Feltételeket saját vagy az általa képviselt fél nevében elfogadni. Amennyiben ezen Feltételek valamelyik kitételét bármely állam jogszabályai, törvényei, rendeletei vagy egyéb szabályozása, illetve bármely bíróság jogerős ítélete érvénytelennek nyilvánítja, az nem befolyásolhatja a Feltételek többi kitételének végrehajthatóságát. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a fenti feltételeket, nem használhatja fel a borpromóciós kisfilmet. Az Üzemeltető bármikor megváltoztathatja, módosíthatja vagy visszavonhatja a hozzáférést vagy az oldal tartalmát.


Tokaji Veled című borpromóciós reklámfilm felhasználási feltételei